Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Download de Extrusie brochure

Over ons

Aliplast Aluminium Extrusion NV/SA

Aliplast Aluminium Extrusion, gesitueerd in Lokeren – tussen Gent en Antwerpen- is een modern en efficiënt Belgisch extrusiebedrijf .dat deel uitmaakt van de Corialis-groep. Op een oppervlakte van 60 000 m² staan een bekwaam ervaren team met de nodige knowhow en een uitgebreid machinepark ter beschikking om jaarlijks 25 000 ton kwalitatief hoogwaardige aluminium profielen te extruderen en te behandelen. Dit allemaal tegen uiterst competitieve prijzen.
Aliplast Aluminium Extrusion streeft naar een  langdurig partnership met internationale bedrijven uit  alle industriële takken.

Aliplast Aluminium Extrusion maakt deel uit van de Corialis-groep:
CORe Innovative ALuminium Integrated Solutions.

CORe Innovative ALuminium Integrated Solutions

Corialis, met hoofdzetel in Lokeren (België), is een groep dynamische bedrijven die al meer dan 30 jaar actief  is  in aluminium systeembouw (ramen, deuren,…) en aluminium extrusie. De groep, met momenteel 2500 personeelsleden en een productiecapaciteit van ca. 150 000 ton per jaar, beschikt over 15 extrusiepersen en blijft steeds innoveren en uitbreiden.

Als een volledig verticaal geïntegreerde speler zijn wij actief in extrusie, poederlakken, thermisch isoleren en distributie van hoogwaardige aluminium profielen aan duizenden lokale fabrikanten en installateurs in heel Europa. Corialis werd in 1984 opgericht als een familiebedrijf in Lokeren, België. Dankzij onze succesvolle verticale integratie-strategie groeide de Corialis uit tot een Europese leider.

Corialis heeft een sterke reputatie voor het voldoen aan de hedendaagse marktvereisten  en de hoogste kwaliteitsnormen  bij de fabricage van aluminiumprofielen. De groep heeft extrusievestigingen  in België(HQ), Frankrijk, Polen, Portugal en het Verenigd Koninkrijk.