Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Download de Extrusie brochure

Laatste nieuws

    • Aug

      23

      2019

    Aliplast behaalt ISO 9001 & ISO 45001-certificaten

    Aliplast behaalt ISO 9001 en Iso 45001

    Aliplast Aluminium Extrusion heeft begin augustus de ISO 9001 & ISO 45001 normen behaald. De ISO9001 is een norm die de eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem vaststelt. De norm helpt ondernemingen en organisaties om efficiënter te werken en de klantentevredenheid te verhogen. Met de ISO 45001 norm laat een organisatie zien dat zij systematisch werkt aan de arbeidsomstandigheden en de gezondheid en veiligheid van de medewerkers.
    Beide normen worden gepubliceerd door de International Organization for Standardization en werden uitgereikt door TÜV Rheinland na enkele audits die aantoonden dat Aliplast op alle vlakken voldoet aan de eisen van beide normen. De auditeurs waren daarbij onder de indruk van het bedrijf en waren zeer positief over de hele lijn.

    "Wij hechten groot belang aan duurzaamheid, innovatie en continue verbetering om een hedendaags product snel geleverd te krijgen bij de klant.”, aldus Xavier Van Sebroeck, CEO Aliplast België. “Het garanderen van een gezonde en veilige bedrijfsomgeving is dan ook cruciaal om dit te kunnen verwezenlijken.”
     
    • Sep

      15

      2017

    Nieuwe 4 as CNC machine

    4-as cnc -machine voor o.a. boren, tappen, frezen van brute, gelakte of geanodiseerde aluminium extrusieprofielen.
    Meer details in de nieuwe folder. Klik   hier   voor meer details
     

    • Jun

      6

      2017

    LinkedIn

     
    volg ons op onze LinkedIn pagina